获得高级隐藏所有广告
发表: 4   谁浏览过: 24 users
07.02.2013 - 03:07
Beyler aşağıda verdiğim linten üye olursanız eğer toçeve kitap bağışında bulunmuş olcam. Her üyede 300puan toçev kumbarasına gidiyor. 2000olunca 5li kitap seti olarak ihtiyacı olan çocuklara yollanıyor bu. Ben kendim 4-5 tane set bağışladım. Yardım ederseniz bu sayıyı arttırabiliriz. Ayrıca benim hiç bir çıkarım yok bu işten. İsteyen olursa caps de veriririm. Şimdiden eyvallah beyler. Bi işe yarayalım sevinsin çocuklar lan.

http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Formu.aspx?lid=15047717-5a03-4c39-a318-9ee9ff28828f

edit: Sadece üye getirerek puan toplanmıyor. Anket falan doldurarak da toplanıyor ben öyle biriktirip bağışladım mesela.
edit2: İnanmıyorsanız da bana siteye normal girip okuyun anlarsınız zaten.
----
.10.

atWar Radio<3

play for fun, just for fun.
载入中...
载入中...
07.02.2013 - 05:13
Senden adam olmaz yalçın. Belli ki toçev deki oç yi görüp seni çağırdım sandın

Burda ciddi bişi yazdım ben. Yardım ediceksen edersin etmeyeceksen kirlilik yapmazsın.
----
.10.

atWar Radio<3

载入中...
载入中...
07.02.2013 - 11:35
üstte yazdım ben, bana inanmayan varsa girer normal linkten üye olur, yardım yapar. Burda para vermeden yardım ediyorsun çocuklara. Ben normalde de bağış yapıyorum 3-5lira için adam kandırmam. Sikimde değilsin. Benim amacım belli yazdıklarım belli.
----
.10.

atWar Radio<3

载入中...
载入中...
07.02.2013 - 14:26
Herkesin inancı kendine. profil resmine koymakla olacak bir şey de değil. herkes kendi içinde yaşar imanını. azcık kafan çalışsa zaten yukarda yazdıklarının anlamsız olduğunu anlarsın.
----
.10.

atWar Radio<3

载入中...
载入中...
atWar

About Us
Contact

隐私条例 | 服务条例 | 横额 | Partners

Copyright © 2024 atWar. All rights reserved.

加入我们在

将游戏传播出去!