13.07.2018 - 11:38
Dobri ste, nesto srece, nesto do ne toliko jakih protivnika... No sve u svemu svaka cast. Usli ste u EU, sada u ovo finale, postali ste drzava haha. Dok banana republike kao sto su : Srbija, BiH i Makedi, treba da vam zavide na ovome. Ocekujem da Francuzi uzmu, ali niste bez sansi na jedan mec.
---- ![]() http://atwar-game.com/forum/topic.php?topic_id=14714&topicsearch=&page= ![]()
载入中...
载入中...
|
|
13.07.2018 - 15:59
mfw. igrači koji bi, da su u nekom drugom dijelu svijeta, bili igrači Bosne "preferiraju" druge reprezentacije. Kapa dole za Misimovića i Barbareza.
---- "****swans is just torturing me like when uou caugh an insect *when you caught an insect and starts to pull out from him their body parts****" - IHY
载入中...
载入中...
|
|
载入中...
载入中...
|
|
03.08.2018 - 00:41
Svako za svoje igra ![]()
载入中...
载入中...
|
|
04.08.2018 - 16:49
Nadam se da ćeš se iselit uskoro, za "svoje"
---- "****swans is just torturing me like when uou caugh an insect *when you caught an insect and starts to pull out from him their body parts****" - IHY
载入中...
载入中...
|
|
05.08.2018 - 04:31
I onda kazu "mi smo za multietnicku bosnu"
载入中...
载入中...
|
|
14.08.2018 - 11:55
Za multietničku, jašta. Ne za multinacionalnu, svaki stanovnik Bosne i Hercegovine koji voli više drugu državu je neprijatelj i potencijalna opasnost. Kao i
载入中...
载入中...
|
|
载入中...
载入中...
|
|
njab 账户已删除 |
载入中...
载入中...
|